Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Review on Psycho Choke - Unraveling Chaos



Κι όμως πέρασαν 10 χρόνια από την εμφάνιση των “δεν-έχουμε-ταμπέλα” Psycho Choke, αφήνοντας μας σε αυτήν την δεκαετία μόλις τον δεύτερο τους δίσκο. Δίσκος που θα τους ανεβάσει σε παντελώς άλλο επίπεδο από ήδη αρκετά υψηλά για τα δεδομένα της Ελλάδας.
Οι Psycho Choke, περιλαμβάνουν επιρροές από όλες τις πλευρές, ξεκινώντας από τις πιο ακραίες, τύπου hardcore-metalcore, και καταλήγοντας σε πιο metal, τύπου thrash-groove. Και αυτές τις επιρροές τις έχουν βάλει μέσα σε μια κατσαρόλα και έχουν ξεκινήσει να ανακατεύουν, προσθέτοντας τα απαραίτητα μπαχαρικά ώστε να βγει το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα και να το βάλουν στα πιάτα των υπολοίπων, να λάβουν την πρώτη κουταλιά…μμμ, ΓΑΜΑΕΙ…Αυτή είναι η πρώτη λέξη που βγαίνει από το στόμα μου, μετά την πρώτη κουταλιά. Μετά από 41:38, φανταστείτε ποια θα μπορούσε να είναι η πρώτη μου ερώτηση… “Έχει κι άλλο?” “Μα, βέβαια, ορίστε..”, και πάμε για επ-ανακρόαση!
Το “Unraveling Chaos” περιλαμβάνει όλες εκείνες τις επιρροές που προανέφερα θέτοντας τον πήχη εξαιρετικά υψηλά για τις μπάντες που ακολουθούν τον ίδιο - ή έστω παρόμοιο – δρόμο, και ειδικά η Θεσσαλονίκη έχει πολλές τέτοιες (SHC anyone?). Το “Unraveling Chaos”, είναι ο δίσκος που δεν έβγαλαν (σ.σ.: και αν συνεχίσουν να αφήνουν τον Corey Taylor να έχει άποψη ως προς τη μουσική, δε θα βγάλουν ποτέ!) οι Slipknot. Είναι ο δίσκος που έχει στρώσει χαλάκι στους Madball, και Pro-Pain, για να ξέρει που ακριβώς πρέπει να πατήσει. Είναι οι φυσικοί συνοδοιπόροι των Agnostic Front, καθώς και οι τελευταίοι έχουν μελοποιηθεί αρκετά!.
Και απλά για να σας παροτρύνω να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ και όχι να κατεβάσετε, και επειδή ξέρω τι “σούπες” είναι κάποιοι, υπάρχουν μέσα συμμετοχές των Gus G., Marios Iliopoulos, Jacob Hansen, Olof Morck.

Βαθμολογία : 82/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου