Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Acid Death - Promo 2011



11 χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν…11 χρόνια σιγής. Όχι απόλυτης μιας και ο Σάββας Μπετίνης, φρόντισε να μας απασχολεί αραιά και πού με τους Kinetic. Χωρίς να πω πολλά παραπάνω, φαντάζομαι έχετε καταλάβει… Acid Death are back people.

Η μπάντα που σίγουρα άφησε το στίγμα της, την δεκαετία του ’90, με το ,πρωτοποριακό για τα ελληνικά (ίσως και ευρωπαϊκά) δεδομένα, progressive death, καθώς και με έναν δίσκο που πολλοί (‘zines, radios) έθεσαν στα σημαντικότερα album της Ελληνικής σκηνής (“Pieces Of Mankind”).
Μέσα από την Tribute σελίδα στους Acid Death, στο MySpace, κυκλοφορεί ελεύθερο για download το promo, το οποίο ουσιαστικά περιλαμβάνει 2 νέα κομμάτια, καθώς και μια επανηχογράφηση του “Apathy Murders Hope”.
Η παραγωγή συγκριτικά με το παρελθόν τους, είναι σίγουρα με το μέρος τους, καθώς η τεχνολογία έχει εξελιχθεί αυτά τα χρόνια (σ.σ.: εν αντιθέσει με τη νοοτροπία). Η βρωμιά στον ήχο είναι κάτι που χαρακτηρίζει το promo, ενώ πάντα από κοντά βρίσκεται ο μεγάλος όγκος στις κιθάρες, δίνοντας στο album μια πολύ άγρια ομορφιά, για τους φίλους του είδους. Όσον αφορά τα δύο νέα κομμάτια, “Convict 655321” και “Crossing The Line”, δε μπορούμε να πούμε πως αποτελούν δείγμα της μελλοντικής τους δουλειάς, ωστόσο, αυτούσια (σ.σ.:!!), στέκονται περήφανα στο ύψος τους, δίνοντας μας ελπίδες για το μέλλον.
Σε αναζήτηση δισκογραφικής στέγης, και σε προσωπική ελπίδα να δούμε και αυτήν την ιστορική μπάντα live, η χρονιά ξεκινάει ιδανικά!

Βαθμολογία: 78/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου