Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Review on Constantine - Shredcore (2010)


Ας είμαστε ειλικρινείς! Θέλω μόνοι σας να δώσετε τις απαντήσεις σας στα παρακάτω ερωτήματα. Τι πληθυσμό έχει η Ελλάδα? Πόσοι από αυτούς δηλώνουν πως ακούνε metal (προσοχή, δεν αναφέρθηκα σε heavy metal και παρακλάδια γενικότερα!!! απλά metal)?? Ωραία, πόσοι από αυτούς όμως ακούνε όντως και στο μέλλον θα παραμείνουν στο metal? Και πάμε στην καλύτερη ερώτηση, μιας και έχουμε φτάσει σε μια πολύ καλή μερίδα του ελληνικού πληθυσμού! Πόσοι από αυτούς είναι guitar heroes (με ή χωρίς προσωπικό δίσκο)??? Ωραία, μετρήστε τους, κάντε τις αναλογίες βάσει των παραπάνω ερωτήσεων, και τώρα γελάστε!

Εγώ προσωπικά βαρέθηκα, όλοι, μα όλοι έχουν προσωπικούς δίσκους. Χωρίς κάτι συγκεκριμένα να με εναντιώνει στην κίνηση του Constantine (κιθάρα,ex-Nightrage, Mystic Prophecy, Descending) που έχει τίτλο Shredcore, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου, σίγουρα δεν το είδα με καλό μάτι.

9 κομμάτια γεμάτα μπλιμπλίκια όπως μ’αρέσει να τα αποκαλώ, ένα εκ των οποίων το είχαμε δει και σε videoclip πριν κάτι χρόνια, στα πρώτα βήματα του Katsioni με βιντεοκάμερα (ο λόγος για το “2 Fast 2 Furious), το οποίο με κάνει να σκέφτομαι πως μάλλον μιλάμε για ιδέες μαζεμένες εδώ και έτη. Σίγουρα πάντως δε μιλάμε για δουλειά που θα σας αφήσει έκπληκτους, ή θα σας κάνει να μείνετε κολλημένοι, μιας και δεν έχει να σας προσφέρει κάτι νέο μουσικά, αλλά και εκτελεστικά εγώ προσωπικά βρήκα 3 κομμάτια όλα κι όλα, ενδιαφέροντα (Jihad”, A Tear In The Open, A Fine Day To Die).

Προσοχή, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σαν μουσικός ο Constatine είναι πολύ καλός, απλά αυτή η κυκλοφορία ήταν ανούσια και χωρίς ενδιαφέρον, δηλαδή πιστεύω πως θα’ταν καλύτερο άμα το ακούγαμε με μπάντα-φωνή!

Υ.Γ.: Ερώτηση: πού έχει βασιστεί η εισαγωγή του “A Fine Day To Die”?? Γιατί??

Βαθμολογία : 40/100 (για την πρωτοτυπία)

65/100 (για τη μουσική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου